YETEM Merkezimiz Isparta Fen Lisesi Öğrencileri Tarafından Ziyaret Edildi

YETEM merkezimize Isparta Fen Lisesi öğrencileri tarafından her on beş günde; okulları tarafından  belirlenen bir grup öğrenci tarafından ziyaret edilmektedir.  Bu ziyaretler kapsamında merkezimizin imkânları anlatılmakta ve gezdirilmektedir. Okul müdürü Mehmet ÇETE tarafından özellikle merkezimize ziyaretlerde öğrenciler üzerinde pozitif etki yaptığını çalışmayı gerçek dünya ile ilişkilendirmek (proje tabanlı öğrenme) gerçekleştirildi belirtilmiştir.  Öğrencilerin bu ziyaretlerden sonra daha bilinçli olduklarını ve derslerde görülen bazı nesnelerin burada somutlaştırıldığı belirtilmiştir. Ziyaretler 2. dönem sonuna kadar devam edecektir. Bu vesile ile tüm fen lisesi öğrencileri merkezimizi ziyaret etmiş olacak ve üniversiteye devam etmeleri halinde nasıl imkânların olduğu yakından görmüş olmaktadırlar.

Yayın Tarihi: 06/03/2019