YETEM Merkezimizin Yıllık Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

DANIŞMA KURULU YAZISI:

6 Kasım 2017 tarihinde 30232 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan YETEM Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereği merkezin yıllık yaptığı faaliyetler hakkında bilgi vermek ve 2018 yılını değerlendirmek için Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (YETEM) seminer salonunda; 14 Ocak 2019 pazartesi günü saat 10.00’da Merkez Müdürü Prof. Dr. Mehmet Cengiz KAYACAN başkanlığında yönetim kurulu üyeleri, SDÜ ve ISUBÜ’nün Fakülte Dekanları (veya Fakülte Dekanlarının görevlendirdiği bir Öğretim Üyesi) ile birlikte Kalkınma Ajansı, Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İl Müdürlüğü, SDÜ TTO, Teknokent ve Isparta Belediyesinden birer temsilci, iki sanayici iş adamı ve KÜSİ il temsilciliğinden katılımlarla toplantı gerçekleştirilmiştir.

Bu toplantıda, katılımcılara YETEM’de bulunan birimlerde yapılan deney, analiz, test ve tasarımlar hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca 2018 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler sunulmuş ve merkezimizin imkânları ve sanayi-işbirliği yöntemleri hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Daha sonra katılımcılardan soru cevap bölümüne geçilmiş her birim sorumlusu kendini tanıtarak birimde yapılan iş ve işlemler hakkında detaylı bilgiler vermiştir. Merkezde yapılan bilimsel ve teknolojik faaliyetlerin stratejik hedefler ve eylem planı çerçevesinde incelenmesi, değerlendirilmesi ve raporlanması ayrıca merkezin stratejik hedefleri ve eylem planı ile ilgili önerilerin alınması gerektiği görüşüne varılmıştır. Toplantıdan sonra gelen misafirlerimize merkezimiz birimleri gezdirilmiştir.

Yayın Tarihi: 25/01/2019