YETEM Merkezine ISUBÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi'nden Ziyaret ve İşbirliği Görüşmeleri

11.03.2019 Pazartesi günü ISUBÜ Su Ürünleri Fakültesi yönetimi ve akademik personeli tarafından merkezimizden bilgi almak, merkezimizin imkânlarını ve yapılabilecek işbirliği olanaklarını daha somut bir şekilde görmek için ziyaret düzenlenmiştir. Bu kapsamda YETEM Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Cengiz KAYACAN ve merkezimizin yönetim kurulu üyeleri ile Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ayşegül Kubilay, dekan yardımcıları ve fakülte akademik personeli katılmış ve merkezimizin tanıtımı yapılmıştır. Daha sonra katılımcılar tarafından Eğirdir Su Ürünleri Fakültesinin ihtiyaçları belirtilmiş ve karşılıklı iş birliği ve proje konuları ele alınmıştır. Katılımcılara YETEM’de bulunan birimlerde yapılan deney, analiz, test ve tasarımlar hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca 2018 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler sunulmuş ve merkezimizin imkânları ve sanayi-işbirliği, merkez ve fakülteler işbirliği yöntemleri hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Daha sonra katılımcılardan soru cevap bölümüne geçilmiş her birimde yapılan iş ve işlemler hakkında detaylı bilgiler vermiştir. Toplantı sonunda katılımcılara birimlerin gezintisi yapılmıştır.

Yayın Tarihi: 13/03/2019