YETEM'den Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezine Ziyaret

SDÜ Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (YETEM) yönetimi ve  birim sorumlularından oluşan bir heyet 20 Kasım 2018 Salı günü Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezine muhtemel iş birliği imkânlarını değerlendirmek üzere ziyaret gerçekleştirilmiştir.Bu ziyarette YETEM’in Atılım üniversitesinde ilgili birimlerde çalışan ve merkezde çalışan akademisyenlere tanıtımı gerçekleştirilmiş daha sonra bu iki merkez arasında iş birliği konuları ele alınmıştır. Merkezlerin karşılıklı olarak iş potansiyelinin arttırılmasına yönelik verebileceği destekler konusunda müzakereler yapılmıştır. İki merkez arasında konu odaklı işbirliklerin yapılabileceği konusunda hazırlık çalışmaların yapılmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda proje işbirliklerinin daha doğru olacağı konusunda görüş birliğine varılarak, odak konusu üzerinde çalışma yapılıp tekrar bir araya gelinerek değerlendirme yapılması uygun olduğu kanaatine varılmıştır.

Yayın Tarihi: 22/11/2018