CNC Programlama ve SolidCAM Kursu

CNC Programlama ve SolidCAM Kurs Tarihleri

Hafta sonu kursları; Cumartesi ve Pazar günleri Saat 9.30 da başlar, 13.30 da biter. Bir gün içerisinde 4 ders yapılır. Her bir ders 40 dakikadır. 10.50 ile 11.10 arasında çay-kahve molası verilir.

İlk ders 12 Ekim 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Toplam 5 hafta sürecek olan kursta vize sınavlarında ara verilir.

Hafta içi kursları; Saat 17.00 de başlar, 21.00 de biter. Bir gün içerisinde 4 ders yapılır. Her bir ders 40 dakikadır. 18.50 ile 19.10 arasında çay-kahve molası verilir.  Ders günleri katılımcılar ile toplantı yapılarak belirlenecektir.

Dersler 14 Ekim 2019 Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır. Toplam 5 hafta sürecek olan kursta vize sınavlarında ara verilir.

CNC Programlama ve SolidCAM Kurs Ücretleri

40 Saatlik Kurs Ücreti 500 TL dir. Ödemeler 250+250 şeklinde iki taksitle yapılacaktır. İlk taksit kesin kayıt işlemi esnasında alınacaktır, ikinci taksit için son ödeme tarihi; 28 Ekim 2019 Pazartesi  günü olarak belirlenmiştir.

CNC Programlama ve SolidCAM Kurs Eğitmeni

CNC Programlama ve SolidCAM kursları Eğitmen Bahri ŞEKERCİ tarafından verilecektir.

Eğitmene bahrisekerci@sdu.edu.tr adresinden eposta yolu ile ulaşabilir, merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

CNC Programlama ve SolidCAM Kurs İçeriği

CNC Dik İşleme Merkezi ve Torna Tezgahlarının tanıtılması ve temel kavramlar

CNC Freze Programlama ve Uygulamalara giriş

CNC Freze Programlama ve Tezgahta uygulamaların yapılması

CNC Torna Programlama ve Tezgahta uygulamaların yapılması

SoliCam Programlama ve Tezgahta uygulamaların yapılması

8 Saat

Bu 5 haftalık kursumuzun sonunda düzenli katılımını yapan ve başarısı sağlayan kursiyerlerimize kurs bitiminde kurs katılım ve başarı belgesi verilecektir.

CNC Programlama ve SolidCAM Kursuna nasıl kayıt olurum?

Adınızı, Soyadınızı, GSM numaranızı, Bölümünüzü ve Kurs programını ( haftaiçi yada hafta sonu gibi) belirten bir maili bahrisekerci@sdu.edu.tr yada yetem@sdu.edu.tr adresine göndererek ön kayıt yaptırabilirsiniz. Ön kayıt işleminde sizden herhangi bir ücret talep edilmez. Ön kayıt işleminden sonra kurs eğitmeni sizinle mutlaka iletişime geçecektir. Kesin kayıt için sizden onay isteyecektir.

Bizzat Üniversitemizin batı yerleşkesinde YETEM Merkezi içerisinde D blokta bulunan Tasarım ve İmalat Birimine gelerek; hem kurslarımız hakkında detaylı bilgi alabilir, hemde ön kayıt yaptırabilirsiniz.

CNC Programlama kursuna telefon ile ön kayıt yaptırmak için lütfen 0 246 211 19 63/08 54 no lu telefondan bize ulaşınız.

Önemli Not: Kurs kontenjanı her iki grup içinde 15 kişidir. Ön kayıt yaptırarak yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz. Kurslarımıza katılmak için üniversitemiz öğrencisi olma zorunluluğu yoktur.

Yayın Tarihi: 01/03/2018