YETEM Merkezimiz TED koleji Öğrencileri Tarafından Ziyaret Edildi

YETEM merkezimize üniversitemiz Kariyer Merkezi Programı dahilinde Isparta TED Koleji Lisesi son sınıf öğrencileri tarafından ziyaret gerçekleştirilmiştir. Yaklaşık 90 öğrencinin ve okul öğretmenlerinin katılımı sağlanmıştır. Bu ziyaret kapsamında merkez hakkında ön bir tanıtım yapılmış ve daha sonra birimlerin gezilmesi yapılmıştır. YETEM bünyesinde bulunan birimlerde yapılan deney, analiz, test ve tasarımlar hakkında bilgi verilmiştir. Öğrencilerden gelen soru cevap bölümüne merkezde yapılan bilimsel ve teknolojik faaliyetlerin stratejik hedefleri çerçevesinde incelenmesi ve değerlendirilmesi gerektiği belirtilmiştir. Öğretmenler tarafından okul müfredatında görülmüş olan derslerin dışında gerçekçi bir ortamda deney ve analizlerin görülmesinin önemi vurgulanmış ve böyle bir imkânının Isparta’mız ve üniversitemizde olmasının memnuniyeti belirtilmiştir. Öğrencilere her zaman ziyaret edebilecekleri ve olursa proje konusunda her türlü imkânın sağlanacağı merkez çalışanları tarafından belirtilmiştir.

Yayın Tarihi: 06/03/2019