YETEM Tanıtım Gezileri Başladı

Süleyman Demirel Üniversitesi Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi(YETEM) kapılarını, üniversitemiz akademisyenleri ve idari personeli için açtı.

Bu kapsamda YETEM’in imkânlarını yakından tanıtmak, birlikte yapılabilecek projeler ve çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunmak amacıyla tanıtım gezileri düzenlendi. Her hafta farklı birimlerin ağırlandığı bilgilendirme gezilerinin ilk konukları, Tıp Fakültesi oldu. Merkez Müdürü Prof. Dr. Gülcan Özkan, müdür yardımcıları Doç. Dr. Murat Kaleli, Doç. Dr. Kadir Kıran ve Dr. Öğretim Üyesi Ebru Aydın rehberliğinde gerçekleştirilen gezide, uzman kadrosu, son teknolojik cihazlar ile şehrine ve bölgesine hizmet veren YETEM bünyesinde yapılan çalışmalar anlatıldı. Test ve Analiz Birimi, Tasarım ve İmalat Birimi, Genetik Araştırmalar Birimi, Uygulamalı Temel Bilimler Birimi, Malzeme Üretim ve Karakterizasyon Birimi, laboratuvarlar ve cihazlar tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 07/05/2024