YETEM'den Yıldız Teknik Üniversitesi Merkez Laboratuvarı'na Ziyaret

SDÜ Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (YETEM) yönetimi, birim sorumluları ve bazı uzmanlar ile birlikte 3 Temmuz 2018 Salı günü Yıldız Teknik Üniversitesi Merkez Laboratuvarı’na muhtemel iş birliği imkânlarını değerlendirmek üzere ziyaret gerçekleştirilmiştir. Bu ziyarette Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri ŞAHİN ve Yıldız Teknik Üniversitesi Merkez Laboratuvarı Müdürü Prof. Dr. Sezgin BAKIRDERE ile görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Bu ziyarette YETEM ile Yıldız Teknik Üniversitesi Merkez Laboratuvarı arası iş birliği konuları ele alınmış ve Yıldız Teknik Üniversitesi Merkez Laboratuvarı’nın YETEM’e iş potansiyelinin arttırılmasına yönelik verebileceği destekler konusunda müzakereler yapılmıştır. YETEM’in iş potansiyelinin arttırılmasına yönelik bu iki merkez arasındaki iş birliklerinin ortak bir protokole bağlanması konusunda çalışmalar yapılması karara bağlanmıştır.

Yayın Tarihi: 06/07/2018